Operació Urnes - Laia Vicens Estaran & Xavier Tedó Gratacós - [Libros Para Leer] - La Mejor Biblioteca de Libros
Operació Urnes - Laia Vicens Estaran & Xavier Tedó Gratacós

Operació Urnes

Por Laia Vicens Estaran & Xavier Tedó Gratacós

 • Fecha de lanzamiento: 2017-12-14
 • Género: Política y actualidad
Puntuación: 4.5
4.5
De 33 Calificaciones

Descripción

Operació Urnes és la crònica periodística de l'operatiu clandestí que va permetre que l'1 d'octubre del 2017 a Catalunya hi hagués urnes als col·legis electorals i es pogués celebrar el referèndum d'autodeterminació. Així, a partir del testimoni dels cervells de l'operació i dels seus principals protagonistes, molts d'ells amb pseudònim, descobrirem una història increïble que supera qualsevol relat de ficció. A partir de milers de voluntaris es va crear una xarxa popular, organitzada de forma secreta i piramidal, que va fer possible que el tresor més preuat arribés al seu destí. Un relat que sens dubte restarà per sempre a la memòria col·lectiva de moltes generacions.

«Totes les urnes que ens han robat són meves». Qui es lamenta amb un ampli somriure és en Lluís, el cervell de l’operatiu que va permetre que el dia 1 d’octubre hi hagués urnes als 2.229 col·legis electorals que es van habilitar per al referèndum d’autodeterminació. Ell és l’escollit com a coordinador logístic de l’Operació Urnes. El tresor més buscat per les forces de seguretat espanyoles i el més esperat per milions de catalans que l'1 d'octubre volen exercir el dret a decidir. Perquè sense urnes no hi ha referèndum. Així de clar.»

Comentarios

 • Quina pena

  3
  Por Jaume Bonet
  Potser aquest llibre no es tindria de fer pagar, perque la historia es de tots. Hi ha gent que ha pagat paperetes, urnes, benzina i serveis mèdics de la seva butxaca sense demanar un euro. I ara ve un que ho explica i aquest vol cobrar. Trist.
 • Molt recomanable

  5
  Por Recilento
  El dia que Catalunya va mostrar que és un país i va lluitar amb èxit contra la repressió.
 • HISTÒRIC,HISTÒRIA, CATALUNYA LLIURE!

  5
  Por DelDices
  100% recomenable